Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2012.11.19 0 0 104

Gyárfás 0rbánnál is jól fekszik:

 

http://hvg.hu/sport/20121118_Vebere_alkalmas_uszodat_epitene_a_kormany

 

Vébére alkalmas uszodát építene a kormány Lágymányoson

2012. november 18., vasárnap, 13:58 • Utolsó frissítés: 19 órája
Szerző: MTI

 

 


Címkék: Lázár János; uszoda; Tüskecsarnok; Lágymányos;


A kormányzat hivatalos levélben értesítette a Magyar Úszó Szövetséget (MÚSZ), hogy támogatja egy világbajnokság rendezésére is alkalmas uszodakomplexum felépítését a lágymányosi Tüske-csarnok mellett. Ennek köszönhetően Gyárfás Tamás MÚSZ-elnök szerint a szövetség megpályázhatja a 2021-es világbajnokság rendezési jogát.


A sportvezető a Hódmezővásárhelyen vasárnap tartott sajtótájékoztatón emellett köszönetet mondott a város támogatásának, amelyet az olimpiai felkészülés alatt nyújtott az úszóknak: "a biztos felkészülési háttér is kell ahhoz, hogy az olimpiai döntőben az a néhány tized a mi bajnokaink javára döntsön". 

Gyárfás Tamás egyúttal jelezte, Hódmezővásárhely 2015-ben az európai úszósport figyelmének középpontjába kerül, mivel itt rendezik a junior úszó Európa-bajnokságot. Hozzátette, a város azt tervezi, hogy az uszodát egy 25 méteres medencével is bővíti, amellyel a létesítmény már jelentős felnőtt viadalok rendezésére is alkalmassá válna.

Lázár János a sportág vezérkarának mondott köszönetet az együttműködésért, hogy a válogatott tagjai Hódmezővásárhelyet választották olimpiai felkészülésük helyszínéül.

A politikus a Miniszterelnökséget vezető államtitkári minőségében, a kormány képviselőjeként bejelentette, hogy még ebben az évben a kabinet elé kerül a TAO-körbe nem tartozó és jelentős üzleti szponzorációra nem számító, ugyanakkor rendkívül eredményes sportágak kiemelt támogatása.[...]

 

Csak összenő, ami összetartozik! Hogy a ¤tévébe miért nem jártak az urak? Ki érti ezt?