altimus Creative Commons License 2012.11.14 0 0 834

> Maradjunk annyiban, hogy ez az igen sikeres és szimpatikus sportoló egy nem túl kulturált, illetve nem túl méltányos döntést hozott meg, és ennek megfelelőek a reakciók is.

 

en tokeletesen erteni velem, illetve akceptalni tudom ezt a dontest, a legkisebb problemat nem okozza ez nekem. janics nem fiatal, valoszinu, hogy tul van a csucson, es az is valoszinu, hogy a kovetkezo olimpiara nehezen tudta volna magat mo-rol kvalifikalni a szabalyok miatt. janics racionalis, normalis dontest hozott.

 

> Először is a magam részéről továbbra is az a véleményem, hogy hadd menjen, ha akar, de ettől függetlenül nem rejthetem véka alá azt se, hogy szerintem az ember bizonyos anyagi előnyökért nem váltogatja úgy a nemzetiségét, mint egy klubot.

 

janics semmivel nem magyarabb mint szerbebb :-) ott szuletett, szerb allampolgar. nem tudok szerbul, de szerintem magyarul akadozva, akcentussal beszel. abszolut felsofokon, de azert nem anyanyelvi szinten. lehet, hogy pl. szerbul jobban beszel. miert ne lehetne egy embernek tobb identitasa?

 

> Az anyagi előnyt természetesen nem úgy értem,  mikor az egyik változat az éhenhalást eredményezi, mivel tudtommal Magyarország a maga lehetőségeihez képest igencsak gavallérosan honorálta Janics nem mindennapi sportteljesítményét.

 

igen, biztos igy van, de janics joga az, hogy megvalassza azt, hogy hol akar elni, sportolni. a donteset nem illik minositeni.

Előzmény: Törölt nick (830)