AZS Creative Commons License 2012.11.12 0 0 7005

Olyan okos vagy (nyehhh, már megint hazudtam, de nem gond, te sokkal többet hazudtál).

Igen, minden évben jelzem, ha valamelyik cég tudatosan és szándékosan átlépi a határokat, és ezzel akár visszaesőként megbukik. Olyan dolgokról van szó, amelyek már a megbukás előtt is nyilvánvalóak voltak, és ügyfelek tömegeinek okozank kárt, nem holmi programhibákból eredő egyedi apróságokról.

Nem, nem fikkantom le az összes többit. Hosszasan tudnék sorolni olyan cégeket, akikről nem írok ilyeneket, pusztán azért, mert nem követnek el ilyesmiket szándékosan, tudatosan, pl. sosem kaptak 5.000.000 Ft-os bírságot visszaesőként elkövetett dolgokért.

 

Az én cégemmel kapcsolatosan egészen pontosan 0, azaz nulla darab bírságot dob ki a kereső. De ha a partnercégemre gondolsz, akkor igen, 1-2 egyedi, pl. programhibából eredő 100.000 vagy 200.000 Ft-os (figyelsz? nem 5.000.000 Ft-os) bírságot lehet találni.

 

Amúgy igen, nyugodtan odaírhatod. Az én cégemről ugyan nem tudsz odaírni semmit, a partnercégemről meg nyugodtan írd oda, mindenki látja majd a különbséget. Kb. mint egy záróvonal átlépése és egy halálos közúti baleset okozása közti különbség.

 

Ja, és persze én sem vagyok alkusz. Viszont olyan biztosítási szakember vagyok (veled ellentétben), aki szereti a tiszta játékot, de nem szereti a sumákolást - sőt, még tenni is akar néha azért, hogy a dolgok tisztességesebben történjenek.

Előzmény: Biovadász (7004)