panfran Creative Commons License 2012.11.08 0 0 16090

Kedves Graphicman, kíváncsi voltam, hogy reagálsz majd a válaszainkra, vagy épp nem reagálsz. Örülök, hogy újra írtál!

Egy, legyetek tényleg türelmesek, ne kapkodjátok el! Az szuper, hogy már régóta tervezgetitek.

 

Az állattenyésztő ismerősöd nagy általánosságban adott neked infókat. Van ilyen, hogy ha egy-egy komolyabb párosításról van szó, ahol utána kevesebb kölyök születik és rendben vannak "technikailag" :)..., tehát nincs tenyésztésből kizáró hibájuk, akkor azt a pár szem kölyköt biztos kezekben helyezik el... és ez ki lehet? Igen, más komoly tenyésztő, ismerős. DE rengeteg olyan alom van, ahol a kölyköket kedvenceknek adják el, emiatt ne aggódj.

Pont 10 éve ősszel kezdtem el én is új kutyát keresgélni, az uszkárra esett a választás. Még a kölyök vásárlása előtt a tenyésztők nagy százalékával kapcsolatban voltam. És fél évbe került, mire haza hoztam a mostani legidősebb uszimat. Direkt élveztem, hogy nem kapkodok, sokat tájékozódok, hallok, látok,.... Akkor még középsuliba jártam, nagyon nem volt mindegy (sajnos most sem lenne :)), hogy mennyiért veszek majd kutyát. De elfogadtam, hogy van egy bizonyos ár, ami alatt nem várhatom el, hogy kölyköt adjon el nekem egy tenyésztő. Pedig eleinte kevesebbet szántam volna rá. De nem azon az egy-két tízezer forinton szabad, hogy múljon... HA tényleg komolyan gondoljátok.

 

Gondoljátok át még egyszer ezek az infókat, gondolatokat, amit megírtunk Nektek itt, a fórumon. Aludjatok rá! Ha tényleg komolyan gondoljátok és igazán vágytok uszira, nem fogtok erről letenni. És nagyon bízom benne, hogy türelmesek, kitartóak lesztek és végül egy becsületes tenyésztőtől származó kis uszkár boldog tulajdonosaivá váltok!!

 

Saját uszkár babáink :)

 

 

És a felnőttek:

(az utolsó képért köszönet Cicomának! :))

Előzmény: graphicman2 (16080)