A biztosító becsülettel kifizetett!
Január magasságában másik autót veszek. Az öreg oroszlán bontódik, vagy ha valakit érdekel alkatrésznek, az egyben elviheti.
A hangszórókon és a rádión kívül nem bontok ki semmit, ha esetleg érdekelne valakit. Ja és az akku is marad :), amit veszek abban tuti halott akku lesz.
A hűtőktől hátrafelé minden használható, az alufelnik is maradnak az autón, sőt még az eredeti Remus kipufogó is és a spotkormány adapterrel együtt .
Amit tudok hogy rossz a törött alkatrészeken kívül az a jobb kerékcsapágy elől, és az egyik belső kormányösszekötő. Az egyik első lengéscsillapító, mintha kicsit szivárogna már. A váltó rudazatának gömfejei sem tökéletesek már, lötyögnek már nagyon. A bal első ülésen egy helyen kibomlott a varrás, de kárpítos megtudja javítani nyúzás nélkül, mindíg megakartam varratni, de állandóan halogattam. A fűtésállító motor nem működik, át lett alakítva mechanikusra az állítás. Az elektromos antenne már egy éve feladta a küzdelmet, de attól függetlenül a hullámokat jól gyüjti. Ja és a hátsó ablakfűtrés sem működik, a szál az jó csak nem megy hátra áram, nagyon nem érdekelt, nem foglalkoztam vele.
Nos amik jók:-Motor 1000km-en 1dl olaj, de ennyi szerintem a teknő tömítésnél el is csöppen,
-hengerfej 1éves,
-porlasztók, vagyis a csúcsok (Bosch nem ratyi) 1évesek,
-adagoló hibátlan.
-önindító és a generátor hibátlan és még pluszban adok még egy felújított önindítót.
-klímakompresszor 2éves XMBélától vettem(R123a-val volt használva),
-turbó szépen fütyül és jól is tol, az olajat nem horja,
-motortartók 1évesek, kivéve a hátsó alsót (henger alakú, az nem túl jó, de megvan az új hozzá)
-fékek körben mind jók, még a kézifék is, a főfékhenger 1éves. Elől Brembotárcsa, hátul Bendix gyártmányú tárcsák, a munkahengerek szépen járnak.
-ABS jól dolgozik.
-Hátul 1éves lengéscsillapítók.
Az utóbbi egy évben kb. 20.000-et gurult az autó.
Hirtelen más nagyon nem jut eszembe, de ha valakit érdekel az autó, akkor majd kérdez.
Az autó ára ebben az állapotban 50.000Ft, ha esetleg kellene valakinek.
Üzembentartói nem játszik, csak adásvételi, vagy bontóztatás!
Akit érdekel, az jelentkezzen néhány napon belül, mert ha ilyen jó idő marad, akkor nekiugrok aztán szétkapom, a maradék megy bontóba, vagy a vastelepre.
Telefonszámom: 30/416-8774.