JosefG. Creative Commons License 2012.11.05 0 0 76852

Helló Urak!

 

Kiderült miért üt a tárcsám. Múlt héten feltették padra és ott derült ki h szar, és még 3 szilent is cserés. A kerérösszetartás illetve a futómű egyéb részei rendben vannak mer mikor cserélték a rugókat be lett állítva( kb. 6 hónapja). A tárcsa csere kb másfél hónapja volt és abból 2-3hetet mentem vele úgy hogy nem jött elő a probléma, pedig nem közlekedtem állat módon. Az a vicc az egészben hogy gyári ATE a tárcsa és a betét is.

Így kénytelen vagyok visszaküldeni a tárcsát mindenféle bizbasz papírral együtt a feladónak, ugyan cseréljék ki garanciában. Viszont fennáll annak a lehetősége hogy elküldik vizsgálatra ergo nincs autóm egy darabig és csere alkatrészt se kapok.

Járt már valaki hasonló cipőben???

A szerelmőm azt mondta, hogy a 3 szilent annyira nem rángathat be, hogy üssön a tárcsa viszont ha nem cseréltetem ki a tárcsákat akkor hamar szétb...sza a futóművet.

Ha valami folytán nem cserélik ki a tárcsát gariba akkor megoldás lehet az ha felmarattatom a tárcsákat és cseréltetek szilentet, vagy ez is csak ideig-óráig lenne megoldás.

Ha tudok épkézláb tanácsot adni ne tartsátok magatokban.

 

Előre is köszi!!!

 

Üdv: josef