Big Blaster Creative Commons License 2012.11.04 0 0 36

Sziasztok!

 

Egy grafikus minta generáló programot fejlesztgetek, ami esetleg érdekelhet titeket. A dolog még nagyon friss, és folyamatosan szeretném tovább fejleszteni. A program jelenlegi állapotában már egészen jól használható, persze koránt sem tekinthető kiforrotnak. Már én is összeírtam egy sor dolgot amit szeretnék a közeljövőben megvalósítani, de ha többen kezdenék használni a programot és kapnék visszajelzéseket az is sokat segítene a fejlesztésben. 

 

Hogy miért egy 3D grafikai fórumban reklámozom a cuccot annak az az oka, hogy a programmal készített mintákat véleményem szerint jól lehetne használni 3D modellezésben textúraként olyan esetekben amikor valamilyen díszes padló, szőnyeg, fali tapéta, csempe létrehozása a feladat. 

 

A programot és az egyelőre csak magyar (és nem túl profi) kezelési útmutatót innét lehet letölteni: http://projectkaleidoscope.site11.com/1_5_Download.html

 

A poroginak van Facebook oldala is, a link a weboldalon megtalálható.

 

Remélem minél többen kipróbáljátok és szórakoztatónak, érdekesnek találjátok majd a progit. Amennyiben érdemesnek látjátok, osszátok meg hasonló érdeklődésű ismerőseitekkel is a linket.

 

Csatolok néhány képet ami a programmal készült és a kezelő felületről is rakok fel egy képet.