Viragatti Creative Commons License 2012.11.03 0 0 1020

Sziasztok! Újabb lehetőség hogy a gyűjtőtársadalom megmutathatja mi is van a bírtokában!

 

 

 

 

http://www.vatera.hu/fanatikus/

  Nyitóoldal
Ön mit gyűjt? Bélyeget, gyufásdobozt, kisautót, babákat, rendszámokat, közlekedési bójákat?

A Vaterán minden gyűjtő talál kincseket, ezért most gyűjtő szenvedélyű hírességeinkkel közösen keressük az ország legkülönlegesebb, legérdekesebb, legviccesebb gyűjteményeit.   A nevezők közt kisorsolunk 5 x 50 000 Ft-ot, így akkor is megéri beneveznie gyűjteményét, ha végül nem Ön nyeri a legkülönlegesebb gyűjteménynek járó 250 000 Ft-os fődíjat!

Keressük az ország legfanatikusabb gyűjtőjét!

Ha Ön is lelkes gyűjtő, akkor szenvedélyével most nyerhet is a Vatera.hu-n. Jelentkezzen nyereményjátékunkra, és mutassa meg az egész országnak egyedi és különleges gyűjteményét!
A játék két részből áll: az első szakaszban, 2012. november 10-ig Vaterás gyűjtők jelentkezését várjuk, akik ezen az oldalon keresztül tudnak nevezni a versenybe, azaz feltölteni képet és leírást a gyűjteményükről. A versenybe nevezők között kisorsolunk 5 x 50 000 Ft-ot.
Ezután a versenyzők közül a 10 legfanatikusabb gyűjtőt szakmai zsűrink választja ki: Fluor Tomi, Horváth Éva, Winkler Róbert, Joshi Bharat és Gaál Noémi.
A játék második szakaszában 2012. november 10. és 20. között a zsűri által kiválasztott 10 legfanatikusabb gyűjtőre szavazhat a nagyközönség. A legtöbb közönségszavazatot kapott gyűjtő díja 250 000 Ft!

2012 © allegroup.hu kft. Minden jog fenntartva!