borzimorzi Creative Commons License 2012.10.31 0 0 1888

Elég zaklatott lelkiállapotban lehetsz, nagyon sok harag halmozódott fel benned. A baj az, hogy ha ezt ki nem irtod magadból, akkor folyamatosan mérgezni fog. Anyósod már rég halott lesz, de te még mindig vértolulást fogsz kapni, ha csak rágondolsz. Ezzel ő győzne.

 

Szerinted megérdemelné?

 

Hm?

 

Vannak sajnos emberek, akiknek az a legfontosabb, hogy uralkodjanak másokon. Paradox módon az ilyenek nagyon jó anyák, amíg a gyerekeik kicsik és minden létszükségletükben az anyjuktól függenek. Azonban a felnőttkor elérkeztével ugyanezek a hajdani nagyon jó anyák 180 fokos fordulatot vesznek, és fúriává válnak. Ahogy elnézem, ilyesmi történhetett itt is.

 

Az ilyen ember, amíg uralkodhatott a jóságával, addig azzal uralkodott. Ő volt a mintaanya, akinek a gyereke indig mosdtava és vasalt ingben, meg amit akarsz. Most, hogy már nem kell a fojtogató "gondoskodás", most ugyanezt a hatalmat csak egy módon szerezheti meg a fia felett. Gonoszsággal. Azzal, hogy ha őt magát nem imádja a gyereke áhítatos szeretettel, akkor rettegjen a hisztijeitől, és legyen rosszul. Lényeg, hogy az történjen a gyerekével, amit ő akar. Ha jót nem tehet, mert már nem szükséges az ő gondoskodása, akkor teszi a rosszat.

 

Nagyon nehéz az ilyen emberrel. Ha hagyjátok, akkor a fullánkja olyan mélyre megy, hogy soha nem szabadultok a mérgétől, még akkor sem, amikor már halott lesz.  :-((  Ezért ajánlgatom itt a távolságtartást, a hűvösséget, az angol hidegvért. Tudom, hogy nehéz. Nagyon sokszor nekem sem megy.

 

Továbbra is drukkolok nektek, hogy sikerüljön elmenekülnötök előle. De ehhez szerintem pajzs kell, mert mindent meg fog tenni, hogy bevigye a szúrásokat, minél mélyebbre a bőrötök alá. :-((

 

Sajnos, a világ is hajlamos megsajnálni a szegény, magára hagyott anya szerepét alakító öregasszonyokat.

 

Mellesleg szöget ütött a fejembe ez a 150 kiló. Az nagyon sok. Pláne, ha izom meg semmi, vagyis nincsen sport, még komolyabb séta sem. Nem lehet, hogy cukros? Mert attól tudnak kontrollálhatatlan dühkitörések és hisztik előállni. Ha ekkora torony méretűre hízott, annak oka van. És ha netán cukros rohamai vannak, akkor a betegség beszél belőle. Az  öcsi nem tudná rávenni egy rendes laborra a háziorvossal együtt? Nem kell mindjárt terheléses cukorvizsgálat, egy kezeletlen cukcorbetegnek az éhomi vércukorszintje is az égben tud lenni...

 

Üdv:

b

Előzmény: E.D.I.N.A. (1887)