Naala Creative Commons License 2012.10.25 0 0 10991

Nekünk is zenélős bili van, illetve zenélt addig amíg egyszer elromlott és nem hagyta abba a zenélést....törölgettem 10 percig, szárítottam hajszárítóval, semmi, úgyhogy lefeszítettem a zenélőjét, kivettem az elemet, azóta csendes bili. :-))

Buba! szerintem ne vedd ezt ennyire fel. A nővérem kislánya nem akart se bilire se wc-re menni, már attól féltek, hogy nem mehet oviba, mert nem szokik le addig, és a 3-ik születzésnapja előtt két héttel, reggel nem kért pelenkát, és azóta sem, pedig neki is van pelenkás kistesója. Szerintem ne erőltesd. Tudom, én könnyen beszélek, mert Zalán nagyon könnyen átállt, de lehet, hogy csak ártanál vele. Zalán bölcsijébe jár egy kisfiú, ő novemberben lesz 3 éves, szegényke heti 1-2* kakil csak, mert annyira erőltették nála a wc-t, hogy szorongás alakult ki nála emiatt. Persze próbáld meg amit PP írt, de lehet, hogy Dorina nem érett még meg rá teljesen. Hidd el, egyszerűen egy nap nem kéri majd, hiszen olyan okos kislány.

Ja, én most jöttem meg Párizsból, egy hétig voltam távol munka miatt, úgy hiányzott a kis töki, hogy amikor megöleltem majdnem kifolyt a szívem :-) Hoztam neki párizsi buszt, meg vonatokat, és azt mondta, nagyon tetszik a busz mama, de az a legjobb, hogy hazajöttél. Olyan drága....tegnap mikor telefonon hívtam őket, azt hallottam a háttérből: most nem tudok beszélni, mert játszok, de mondd meg a mamának, hogy most már jöjjön haza!

Előzmény: Sirakava (10989)