nordy-600 Creative Commons License 2012.10.24 0 0 63295

Hát meg mondom őszintén most nem tudom mi lenne a jobb ha hagynám a fenébe és vennék egy jó állapotút viszont arra most nincs keret, vagy elmennék és megnézném közelebbről ezt az autót ha nagy szerencsém van aránylag olcsón lesz egy turbós kappám aminek ha felújítottam a turbóját lehet kiszolgál egy darabig hibamentesen.

Kérdés hogy járok jobban bár a sok rossz tulajdonság amiket eddig hallottam róla kicsit visszafogott de valahogy annyira megtetszett ez a tipus hogy most azt mondom hiába minden rossz nekem kell egy ilyen autó.

Sajnos egyszer már befürödtem olcsó autó vásárlással, 1 hét múlva csapágyas lett ráköltöttem egy valag pénzt arról nem beszélve hogy a papírjaival is gondok voltak ami külön pénzkidobás volt már szinte sírni tudnék, amennyi pénzt elkurtultam rá abból vehettem volna egy normális autót, de hiába ha nem láttam előre...

Igazából műszakilag képben vagyok szakmámat tekintve Motorkerékpár szerelő is vagyok tehát valamicskét konyítok a dologhoz de ugye bele nem lát az ember a motorba az hogy szépen jár még ezernyi hibát rejthet maga mögött igaz ha már olajnyomás van és nincs  túlságosan szar hangja akkor még az is lehet hogy csak egyszerű turbó halál és semmi egyéb.

Az hogy nem épp nyájas ezzel mire gondoltál?

A telefonban a hozzáállásán  kicsi sugárzott a mitőrödök én vele csak vidd a picsába stílus na de hát nem tudom...

Előzmény: granturismo (63286)