Törölt nick Creative Commons License 2012.10.18 0 0 47029

Elég szétszórtak vagyunk mostanában - úgy értem, többen is.

 

Írtam is, hogy a hosszabb daraboknál az ütközős megoldás macerás lett volna, így azokat ceruzajelekkel oldottam meg, ezért is volt beégés, mert a végén már csak egész lassan lehetett tolni.

A ládák kereténél könnyű dolgom volt, ott tudtam ütközőt használni, egy-két jelentéktelen barnulással meg is úsztam a dolgot.

 

Mahagóniból még csak pár képkeret és egy fali gitártartó erejéig van tapasztalatom, de valahogy nem igazán jött be, nem csak megmunkálás tekintetében, hanem a végeredmény szempontjából sem tartom nagy számnak, igaz, egyszerű olajozással is szép lett, de némi ügyeskedéssel "prolibb" anyaggal is el lehet érni hasonló kinézetet.

Drágább egzótákkal még nem volt dolgom, talán majd később, de különböző gyümölcsfákból készítettem apróságokat, azok tetszettek.

 

Úgy még nem jártam, hogy valami jobban összeragadt, mint kellett volna, úgy viszont igen, hogy a bonyolultan összerakható cucc többször is szétesett ragasztás közben, már azon voltam, hogy lekaparom a ragasztót, és kezdem elölről az egészet, mert nem fog tartani semmit, aztán végül csak összeállt, és a stabilitásával sem lett semmi probléma, külön figyelemmel teszteltem le a gebasz miatt.

Hát igen, a mindent egyedül árnyoldala...

Előzmény: Soká (47024)