Törölt nick Creative Commons License 2012.10.16 0 0 47005

Eddig nem szóltam bele ebbe a kivetőpánt témába, mindenki követhet el hibákat akaratlanul, főleg ha nem ez a szakmája és csak hobbi szinten csinálja. Az emberek álltalában örülnek, ha megdicsérik a munkáját, ha durván cukkolják akkor viszont elveszítheti a kedvét, vagy elveszíti az önbizalmát és nem fogja megmutatni a következő munkáját, mert fél a beégéstől, cikizéstől. Ha csak cukkolod, akkor elég durva a cukkolásod a pocsék áruk fóruma szöveggel, ráadásul sértő is egy kicsit. Finomabban is a tévedő ember tudtára lehet adni, hogy most megrágtad a cumit, vagy tükörbe nézve szerelted fel azt a zsanért. Ennek a társaságnak eddig elég nagy előnye volt, hogy sokat segítenek egymásnak a tagok, és nem a cikizés volt a fő téma. Talán nem kellene eltérni ettől a szokástól. 

 

Egyébként én is észrevettem, hogy fordítva vannak a zsanérok felszerelve mint ahogy álltalában fel szokták rakni őket, de nem szóltam bele. A többi része szép a bútornak, szépen, igényesen van megcsinálva.

De eddig még senki nem tudott értelmes magyarázatot adni arra, hogy miért hátrány ha így van felszerelve a zsanér. Ha csak a megszokás, vagy így szokták a válasz rá, akkor viszont nem értem, miért kell ezért cikizni valakit. Szerintem tök mindegy, hogy hol állítja be a zsanért, az ajtón vagy a szekrényen, a végeredmény a lényeg szerintem. De én sem vagyok asztalos, ezért lehet hogy nem tudok valamit, ami indokolja hogy hogyan kell felszerelni. Szivesen meghalgatnám az érveket is, nem csak a cikizést.

 

Előzmény: japipapa (46984)