"Viszont amíg Magyarországon nem leszne EU szintű munkabérek"
Magyarorszagon annak a retegnek, aki jelenleg az allam szempontjabol befizeto (tobbet ad, mint ker) igenis EU szintu, sot, meg magasabb fizetese is van. Az allam szempontjabol ok a fontos reteg, nem az aki kuszkodik a ho vegen. Az allamnak a kuszkodok csak teher. Az allam azt szereti aki sok adot fizet es nem ker sokat cserebe. Nem jar orvoshoz, nincs gyereke iskolaban, viszont van ingatlana es autoja amit hasznal is. Ok lenditik fel a gazdasagot, mert rendszeresen szolgaltatasokat vasarolnak, ami utan afat fizetnek, a szolgaltatast pedig el kell adni nekik amihez sok ceg kell amik meg tobb adot fizetnek. Az allam ezeket az embereket szereti es csak oket akarja itt tartani.
Momentan ezek az emberek (szerintem) kivarnak, harom-negy eve csak kivarnak. Nem tudjak mi lesz, inkabb visszafogjak a koltesuket mert bizonytalan minden. Aztan egy ido utan megunjak es masik orszagban akarnak szolgaltatasokat vasarolni az ottani fizetesukbol. Nekik kurva mindegy, de az allamnak es a tobbi embernek az orszagban nem.
Valoban, a tesco penztarosnak nincs EU fizetese, de meg a fizikusoknak sem igazan. De nem is feltetlenul az o adojukbol el mindenki.
Ezt irom mar negyedik alkalommal, csak nem akarod megerteni. Egy szuk reteg tartja el a tobbieket. Nekik jo fizetesuk van. Nem is nagyon akarnak menni sehova mashova, mert kenyelmes nekik. Ne tessek irigykedni rajuk, ne tessek b.sztatni oket, mert akkor elmennek es akkor nem lesz aki eltartson masokat.
Szerintem mar elkezdtek kivandorolni, mivel oket alapvetoen nem a penz mozgatja, kulfoldon is ugyanennyit fognak keresni. Oket azok mozgatjak amiket korabban leirtam, nem ismetlem meg.