golfry Creative Commons License 2012.10.12 0 0 76490

Sziasztok.

Autóvásrlás ügyben kérem a segítségeteket.Főleg olyan szóljon hozzá akinek személyes tapasztalata van...

2005 ös A3 2.0 pd tdi-t szeretnénk venni .Kinéztünk egyet a sógoroknál 160ezer van benne full szervizes meg patika állapotú.

Na végül is a kérdés az szabad e 2 literes pd-t venni???Vagy inkább 1.9 est. 2.0 motorról nincs tapasztalatom.Mondanak róla mindent.

 

 

Csak azért írtam hogy olyyan szóljon hozzá akinek volt vagy ilyesmi mert: 2005 ben akartam venni egy passát 1.9 pd- a 131 lovasat.Mindenhol mindent írtak róla hogy 8-9litert eszik meg széthullik meg ilyesmi.Főnokömmel akkor bementünk kint a helyi kereskedés szervízébe az Orthuber ékhez és feltettük a kérdéseket hogy olajzaba,meg pd elemek hullanak mint a légy.....aztán az osztrákok úgy néztek mint ha nem értenék a kérdést.Mert hogy náluk nem sok gond van velük,egyedül a lendkerékről mondtak érdekes sztorikat.Javasolták hogy kint vegyek valami áttlátható előéletüt.És láss csodát:az enyém 7felett soha nem zabált igaz 170feltt nem használtam,olajat 10ezrenkén cseréltem (mert fostam hogy valami baja lessz), a lendkerék az a kettőstömegű az előjött mint probléma.Meg olaj az mindíg naggyából ugyanannyi jött le mint ami bele volt töltve.

Már nincs meg az ismeretségem a szervízbe ugyhogy nem tudok bemenni csak úgy kérdezgetni a szerelőktől  ezért fordulok hozzátok.

 

Tehát 2005 A3 pd tdi 2.0?Vagy tényleg felejtős???