mr_orizatriznyak Creative Commons License 2012.10.06 0 0 63149

Én pont most vettem egy ilyen jeladót,mondjuk bontottan mert az ilyen dolgok a kár JTD akár Tds az új az elég drága.Felújító készlet van a porlasztókhoz a TDS-hez 4 pénzért a JTD -hez nem tudom.Biztos nem lehet olcsó mert lényegesen nagyobb nyomáson dolgozik.Egyébként mid két motor eszméletlen jó,az okosok azt mondják a TDS-nél kevesebb a hibalehetőség. Légtömegmérőt is vettem a héten (amit vissza is vettek mert nem ez volt a probléma) De találtam már olyan embert is aki ingyen is tudott volna adni a  fémházasból egyet TDS-hez.(Enyémben már nem az van hanem a műanyag újabb fajta.)

Egyébként,az Ipacsfában ami szerintem a legdrágább bontó Európában 15pénz volt,a Péceli úton 10.Az olajszivatyú lánca zörögni szokott rajtuk arra figyelj,bajt nem hiszem hogy okoz de hangos ,lopni ne meny vele.:-)

Nekem 5 éve van TDS. Az utolsó szériából egy. Nagyon meg vagyok vele elégedve,Olajcserék,szíjak cseréjén felül most volt először vele  "gond"  (amikor úgy mond  nem kopó alkatrészt kelet benne cserélni.)Ez is csak azért jött elő mert lemosattam a motorját, és a nagynyomású mosó kinyírta a jeladót. 2  évente kivetetem belőle a gömbfejeket,szilenteket,és vizsgadíjjal szoktam 35-40-et fizetni.A futómű alkatrészek olcsók hozzá.Ha olcsón fenntartható NAGYON MEGBÍZHATÓ autót szeretnél,hát..EZ AZ!Egy probléma azért van nem olyan sportos mint az Alfa,ez inkább eszméletlen kényelmes!!

Előzmény: gchp22 (63142)