bordoLX Creative Commons License 2012.10.05 0 0 48781

Sziasztok!

 

Én ugyan nem vagyok tulajdonos (nekem "csak egy fabiam van), de alapvetően "skodás" család vagyunk. Szeretnék egy-két tanácsot kérni tőletek Superbbel kapcsolatban. 

Apósom autót szeretne venni (jelenleg III-as golfja van), és félig-meddig ismeretség révén felajánlottak neki egy 2006-os superbet. Azt nem tudom pontosan, hogy faceliftes, vagy nem. Az tuti, hogy egykilences PD, asszem 115 lovas. 200 000 van benne, elvileg megvoltak a kötelező szervízei, a kecskeméti önkormányzaté volt. 1 900 000 ért kínálják, nagyon bele van szeretve. 

Tudnátok-e pár infot mondani róla. Nekem is tetszik az autó, nagy, kényelmes, de mégis, öszintén milyen negatívumokra, hibákra lehet számítani. Kiváncsi vagyok minden tapasztalatra.

Én pl. nem nagyon tudtam sokáig erről a 115 lovas motorról. Abban a hitben éltem, hogy van a 100-as, meg a 130-as 1.9-es PD Superb. Aztán később úgy olvastam, hogy ezeket a motorokat az első szériás passatokba tették, de ahogy nézem a hirdetéseket, a faceliftesekben van cask ez a motor.

Szóval érdekel minden vélemény, jó, rossz, kiadások, futómű, motor, váltó, stb.

 

Skodás baráti üdvözlettel: Laci