Hangolka** Creative Commons License 2012.10.05 0 0 175

Figyelem, Éjjeli bagoly találkozó !!!

 

Ha már tanultál valamennyit angolul, de nem tudsz/nem mersz megszólalni rajta, és nincs időd a munka, család mellett napközben vagy délután angolra járni, vegyél beszédcentrikus, kommunikációs angol órákat tőlem Skype-on az ország bármely pontjáról.
Csak egy szimpla netkapcsolatra és egy Skype azonosítóra van szükséged, valamint egy max. 3 ezer forint értékű Skype-os mikrofonos fejhallgatóra.

 

Ha ezek mellé még éjjeli bagoly is vagy, az a legjobb, mert én is az vagyok, így ha már alszanak a gyerekeid, és a háztartás is rendben, jöhet az esti Skype-os csevegés minden olyan témában, ami érdekel Téged! :-) 
Minden este 21.00 - 24.00 óra között vehetsz órákat, akár a hétvégén is.

 

Témakörök szerint haladva, szókincsedet folyamatosan bővítve, kötetlen, laza hangulatban beszélgethetsz képzelt angol barátnőddel (velem). A helyzet az, hogy szinte csak angolul fogok hozzád beszélni, így nincs mese, válaszolnod kell. Párhuzamosan üzeneteket is váltunk, pont mint egy igazi chatnél. Az üziváltásokat le tudod menteni, az lesz a szótárad.

Adott témában képeket küldhetsz nekem, és arról beszélünk, valamint szituációs helyzeteket is eljátszunk, de főleg: csevegünk! :-)

 

Ez a módszer rendhagyó, de életszagú, és  ami a lényeg: nagyon gyors haladást tesz lehetővé!

 

Hogy mennyibe kerül ez Neked?  2 x 45 percet tartok együtt, az első 90 perc 3.000 Ft, de utána már csak 2.500 Ft minden további 90 perc. 

Ha tudod, érzed az első órák után, hogy velem szeretnél tanulni még vagy 2-3 hónapig, egy sokkal kedvezőbb tanfolyami díjban is meg tudunk egyezni.

 

Kellő számú jelentkező esetén megszervezem a Skype-os chat klubunkat, ahol összekapcsollak Benneteket hetente egyszer 1 órában, és egymással is tudtok - ingyen - angolul beszélgetni! Mindezt úgy, hogy otthon ülsz a foteledben :-)

 

A díjat átutalással tudod rendezni, a számlát postán kapod meg.

Jelentkezni itt tudsz: angoltanar@c2.hu