Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278287

Akarja a halál megmondani, hogy kinek mi a jó, nem én ugarbougrálok a kormánynak, hogy ezt meg azt tegyék, hanem a feministák. Egy férfiportálon meg ugyan had adjanak már tanácsokat férfiaknak, hiszen millió meg ilyen van a nőknek, az itteni viták meg a férfiportálról eredeztetnek.

A nemi szerep és az ösztön nem ellenkezik egymással. A társadalmilag erőltetett nemi szerepről részben lehet ilyet mondani, aszerint viszont nem szeretnék én sem élni, mert a természetesség híve vagyok.

Nyilván senkinek sem mindegy, hogy milyen nővel éli az életét, nem is tudom honnan veszel megint olyan hazugságot, hogy nekünk midnegy milyen a nő. Mi viszont a természetes nőket, nőiességet szeretjük, nem a mesterkéltet (legyen az bármley irányban mesterkélt).

Csak te beszélsz utalkodásról, meg uralmi rendszerrő, és tőlünk várod el, hogy felejtsük el ezeket? De egyébként egyetértek, a hímek keresik a nőstények kegyeit, ezért is nem kellenek a nyámnyila férfiak a nőknek.

Éppen azért "pampogunk" valami mellett, vagy ellen, mert megtapasztaltuk, hogy az jó, vagy rossz. Tehát tudjuk, hogy m i mindannyian boldogan élünk a párunkkal együtt az új feminista eszméktől mentesen, így ez lehet a jó. Miközben látjuk, hogy a nagy femnista nők, a nyámnyila férfiak és az emancipált világ hívői egész életükben csak kereszik a boldogásgot, persze legtöbbször másra hárítva az ahhoz szükséges munkát, ezért is nem jön össze sosem.

Előzmény: Törölt nick (278014)