mimike01 Creative Commons License 2012.10.01 0 0 1013

Kedves Fórumozók !

Segítségeteket kérném, sajnos a munkánk egyre kevesebb, ezért kénytelenek vagyunk minden lehetőséget megragadni, ezért írtam ide is.

Vállaljuk lakások, házak, lépcsőházak, irodák napi, heti, rendszeres és alkalmi takarítását, ablakok tisztítását. Profi módon, korrekt áron, precízen, megbízhatóan és olcsón.

Elsősorban Budán (I-II.ker.II/A kerület-III-XI-XII.ker) és Pest belső kerületeiben (XIII.V,VI,VII.), Észak-buda vonzáskörzetében (Pilisvörösvár,Üröm,P.borosjenő, Pilisszentiván,Pilisszántó, Piliscsaba, Solymár). Ezenkívül más terület is azért szóba jöhet megbeszélés alapján.

Akár állandó, akár heti, akár alkalmi takarítások, ablaktisztítás, festés után takarítást is vállalunk.

Cégünk egy nagy takarító cégből vált ki nemrég, így szükségünk lenne a munkákra, ezért gondoltam, hogy írok ebbe a fórumba, mert olvastam, hogy mennyi segítőkész ember van itt, ami ma már ritka, de kellemes csalódás ért.

Cégünk nem nagy cég, de nagyon megbecsüljük a munkát, ezért nagy odafigyeléssel és becsülettel dolgozunk. A kicsit is becsüljük, így ha valakinek csak ablaktisztításra van szüksége, függönyök tisztítására, mosásra azt is szívesen vállaljuk.

Ár függvénye a terület méretének, szennyezettségének stb... Árban biztosan meg tudunk állapodni, ez nem lesz probléma.

Állandó rendszeresen takarítást olcsóbban vállalunk, de alkalmi takarítás esetén is korrekt árajánlatot tudunk adni, hogy mindenki úgy érezze jól járt. Számunkra fontos a bizalom, az elégedettség, az állandó visszatérő ügyfelek.

 

Ha valakinek szüksége van fenti szolgáltatások közül bármelyikére várom jelentkezését a bodoibi@gmail.com vagy a 06 70 77 33 628 számon.