Szia!
Igen, valahogy én sem gondolom azt, hogy ingatlanoson keresztül kellene majd egyszer bonyolítani egy adásvételt!
Nekem baromi ellenszenvesek ezek a figurák, mert:
- legtöbbször kb. 2 perc alatt összehajigált, semmitmondó, nem informatív, ócska felbontású/méretű/homályos képeket tesznek fel, legtöbbször ügyelve arra, hogy az épületet kívülről ne ismerd fel (ez a linkelt ingatlannál nincs így, még a cím is a képen van)
- a hirdetések ezek mellett csomószor helyesírási hibáktól hemzsegnek!!
- nem vagyok meggyőzve arról, hogy a sokszor 18-20 év körüli leánykák komoly szakértelemmel árulnák a portékákat
- igaz műszaki kérdésekben ha értenének hozzá sem hinnék nekik, csakis független szakértőnek
- komoly jutalékkal dolgoznak, amit ha jobban meggondolok én, mint vevő fizetek meg, mert beépítésre kerül az árba
- nem tudom, hogy ebből fakadóan-e, de általában a pofátlanság határát súroló árakkal hirdetnek meg ingatlanokat
Amennyire csak lehet, szeretném elkerülni az ingatlanos jelenlétét.
Hogy ne legyek nagyon off topic és egyszer majd én is már akonkrétfelújítással kapcsolatban postoljak:
Nopánick!
Ahogy látom,Te elég tapasztalt lehetsz már ingatlan vásárlásának kérdésében. Ha szépen megkérlek nem írnál akár privátban egy kisokost használt ingatlan GAZDASÁGOS vásárlásának témakörében?
Pl. mi minden információt érdemes egy földhivatali (on line?) vizsgálódás során begyűjteni?