davis 09 Creative Commons License 2012.09.30 0 0 5871

Szia Mepisz!

 

Hát én nem vettem észre , hogy agresszív lenne.  Melléjük tettem a holland bóbitás tyúkjaimat, csak azért , mert a japánjaim elég agresszívan viselkedtek velük. Na ebból az lett, hogy a holland bóbitás kakas, aki egyépként félénk és rikácsolva fut el mindentől, zavarni kezdte a kacsákat, akik beszaladtak az odúba.

Máshol, látom a képeken, hogy együtt vannak mind kacsa, tyúk, páva stb....nálam ez nem működik :-((((((( Azon gondolkodtam elpasszolom a japán kakasokat, mert a kicsik között is lesz kakas, hátha akkor összeszoknak a tyúkok.

 

A hím mandarin már szépen színesedik. De sajnos még mindig vadak. Valamelyik nap elkaptam, hogy megnézzem közelebről, repült össze vissza, szállt neki mindennek, ebből az lett, hogy azt a kicsi szelídségét is elvesztette, ami volt. Már készül nekik az új helyük, remélem szeretni fogják, ha nem is szelídülnek meg. Simogatni soha sem lehet őket, ezt már most látom :-(. Pedig a gyerekek annyira szeretnék...de ez van.

 

A bahama is tetszik, lehet szerzk egy párt. Őket is hasonlóan kell tartani, mint a mandarint? Bírják a hideget, ha "védő házban" vannak?

 

 

Előzmény: mepisz (5868)