svedkarcsika1 Creative Commons License 2012.09.29 0 0 855

Kedves mindenki !

 

Arra szeretnék reagálni ,mondjuk a másik oldalról ,hogy elsönek is a számok nem stimmelnek . 30 ezer regisztrált ember van ? Az kevésnek tünik , ha csak a silver -eket nézzem akkor csak belölük van kb 900 minimum , képzeld nekik mekkora csoportjuk van ,hogy épp silverek legyenek.

 

Meg arra is kiváncsi vagyok a számok tekintetében ,hogy csak Magyarország tekintetében számolsz? Èn nem Magyarországrol vagyok , és ismerek még egy jó párat aki le jár oda is , söt olyat is aki le sem jár ,hanem csak a neten dolgozik. Ök is regisztraltak , bele lehet öket is számolni.

 

Majd azokat az embereket is akik épp betöltik a 18 -dik éltévüket .

 

Szóval ezek a számok eltéröek lehetnek ,persze ez csak az én véleményem.

 

De gondolj bele ,tegnap elött éjszaka beszéltem Phillipine -val aki nagyon érdeklödik ,de még nincs benne . Viszont ha jön akkor sok embert hozz magával ,mert elég ismert ember,ami persze nem 100% -os .

 

Tárgyalok még , Ausztráliával ,Kanadával, Romániával ,Hollandiával,Horvátországal és sorolhatnám ezek csak azok az országok akivel komolyan ,többször is beszélgettünk már az üzletröl. Na most készülök több Svédet is le vinni Mo-ra , üzlettel egybe kötött kirándulásra .

 

Ja és még azért látok nagy fantáziát MLM -be úgyanis a "rendes munka "ma 2012 mint olyan nagyon minimális ,ha van is kevesett fizet ,ha jól fizet sokat dolgozol és nincs az a munkahely ma Magyarországon amire fel mernék venni 6 havi részletre bármilyen kölcsönt ,úgyanis egyátalán nem biztos ,hogy tudsz valahol egy huzzamba dolgozni 6 hónapot . Nincs biztos munkahely ma magyarországon úgye?

 

Tehát a Magyar politika is a MlM oldalára játszik. Nézzétek meg a statisztikákat mennyivel nött az internetes kereskedelem forgalma és mennyivel csökkent a boltiforgalmak. 

 

Ûdv. Carl 

 

Legyen szép napja mindenkinek 

 

Előzmény: Albertinka (853)