Sziasztok4
hát köszönöm szépen az eddigi sgítségeteket:9Hát én csak bizakodni akarok és szeretnék,mert nagyon vágyunk már az apróságra és főleg az is rá tesz,hogy barátnőmmel elkalandoztunk,hogy jajj,de jó lene ha sikerülne!!!:)Mert mint kiderült hugoméknál tavasszal kopogni fog a gólya,hozza a kistesót:)És hogy miylen jó lenne ha a két tesó vagyis én is terhes lennék és ketten mennénk végig közben.Az biztos,hogy nagyon közel kerülnénk együtt és együtt mehetnénk mindenhova és hatalmas ajándék lenne a családnak,hogy nem sok eltéréssel 2 unokát is hozhat a nyuszi:)
De míg nem tudom,hogy mi is van addig ne mmerek ebbe belemenni teljesen,mert sokszor összeroppantam már a pici kérdés miatt.
Nem tudomkonkrétan,hogy mi is van ,mert csajok ha szabad így mondani még mindig jelen van ez az izé:(Tegnap délelőtt nagyon görcsölt a hasam azt hittem,hogy amenzes jön meg,de nem,csak kicsivel "sűrűbb" volt a vér pár órára,de kora délutánra a görcsölés elmúlt és enyhült a mennyiség.és még most is van csak gyengén.annyira nem tudom,hogy mi van már már kezdek "megijedni",hogy baj van.vagy valami már van.De remélem pici van a dologban.
A pocakosoknak meg őszintém szívből grautálok és nagyon sok egészséget kívánok:)