Szeretetláng Creative Commons License 2012.09.28 0 0 79

Ima, melyet Jézus 2000. május 27-én adott Jean-Marcnak, egy francia kiválasztottjának, a következő magyarázattal:

Jean-Marc kérdezi az Úrtól:
Gyermeked Jeanine - miután ő a rákból meggyógyult - szeretne azokon segíteni, akik ebben a betegségben szenvednek. Mit tegyen? - Köszönöm, Szeretet és Irgalom Istene.

 


„Béke veled kedves lányom!
Helyesen teszed, hogy együtt érzel testvéreiddel, kik ebben a betegségben szenvednek, amely a testet szétmarja és kegyetlen szenvedést okoz.
Gyermekem, fontos, hogy mindenki, aki ebben a betegségben szenved, az Én hatalmas oltalmamat kérje azáltal, hogy szentelményeket mint keresztet, érmet, skapulárét hord.
Naponta szentelt vízzel vessen keresztet, hitét naponta gyakorolja, Szentségekhez járuljon, melyeket az Anyaszentegyházam által adok és Szent Édesanyámhoz gyógyulásért imádkozzék. Szükséges a kiegyensúlyozott életmód és egészséges tiszta levegő. A városi élet épp úgy terjeszti ezt a betegséget, mint a hajszolt élet, ami túlságosan az anyagiakra irányul. Sok nyugalomra, csendre és imára van szükség.
Gyermekem meg kell értetned velük a megoldást, az Istenhez való térést és a keresztény hitből való élést, mert lelkük nagyobb veszélyben van mint a testük, ha nem térnek meg. A lelkek pont a megpróbáltatás és a betegség idejében döbbennek rá, hogy nem a lényegért éltek - az Istennel való életet, hanem a múlandókért - világi életért.
Itt az ima, melyet ajándékozok neked, hogy naponta nagy bizalommal elmélkedj felette és osszad meg azokkal, akiket a rák megtámadott.
Mindenki teljes hittel mondja ezt az imát és mint igazi keresztény éljen. Így megígérem, hogy e megpróbáltatásban mindegyiküknek megadom a gyógyulást, az enyhülés és az erő kegyelmét.
Ez a te feladatod leányom.

Jézus, az Üdvözítőd."„Urunk Jézus Krisztus, Dicsőség Királya!

Te vagy lelkem és testem élete.
Könyörülj rajtam! Gyenge vagyok és bűnös.
Gyógyítsd meg bennem ezt a rákos daganatot,
amely el akar pusztítani, és halálomat akarja okozni!

Helyezd belém isteni életedet, a Te örök életedet!
Helyezd gyógyító kezedet erre a bajra,
s meggyógyulok és megerősödöm!

Ó Jézusom, Szeretet Királya,
siess segítségemre! Amen."


Magánkinyilatkoztatás, forrása ismeretlen

Elizeus szolgáló csoport