Szia !
Nem tudom miért nem mentett Pes-be az Ambassador, Megnéztem és a Save as után 5féle pes formátumot ajánl fel mentésre 1-5-ig. ( a kis nyíllal kell fefelé léptetni és utána a mentésre klikkelni)
Ha nem boldogulsz vele, én most újra felfedeztem a Bernina ingyenesen letölthető progiját az ArtLink6-ot, és nagyon tetszik. Én a géphez még az 5-öst kaptam lemezen, ez sokkal többet tud. Hátránya hogy a jef formátumot nem ismeri fel, de minden ingyenesen letölthető konvertáló proginak vannak ilyen hiányosságai. A Wilcom pedig a vip-et és a vp3-at nem látja. Az Ambassador és Wilcom az Art-ot csak olvassa, de menteni nem tudja.
Itt letölthető http://hu.bernina.com/product_detail-n6-i325-sHU.html
Kipróbáltam ment pes-be is (persze hogy a Brother látja-e azt nem tudtam kipróbálni)
Lehet benne tükrözni, forgatni, kicsinyíteni a mintákat, és nagy előnye hogy a konvertálással egyidőben készít a mintához bmp és inf fájlt. Ez főleg a Bernina tulajdonosoknak előny mert mint már írtam nem is olyan rég, ha mintával
együtt mented a hímzőgépre a bmp fájlt, kiírja milyen színű cérnát használj az adott mintához.
Kipróbáltam a peshez is készített konvertáláskor ilyen fájlt, csak nem tudom a Brother tud-e kezdeni vele valamit, tudja-e olvasni.
Lányok(Fiúk)!
Akiknek Bernina gépük van, de nem Deco, és Art kiterjesztést használnak örömmel újságolom hogy ez a progi ment Art-ra.Eddig még egyetlen ingyenesen letölthető konvertáló progival nem lehetett, sem az Ambassadorral, sem a Wilcommal.
Üdv Kati