JAMIE222 Creative Commons License 2012.09.25 0 0 63026

Igazából úgy indult a dolog, hogy amúgy is lett volna egy tervezett nagyon nagy szervíz a 16vt-nél és akartam mellé valami kisebb egyszerűbbet, amit nem sajnálnék hajtani sem, meg ha hozzá kell nyúlni, akkor olcsóbb, de azért elfogadhatóan lehessen utazni autópályán is(ugye én németben dolgozom).A Kappa maradna hétvégi autónak.

Meghúztam a határt 1000 euróban, plussz a várható költségekre ugyanennyi.1,6-os Astra G volt kiindulási alap, illetve valami annak megfelelő.Csak a gallokat húztam ki a listáról, bármi jöhetne egyébként, csak találjak benne valami szimpatikusat.

Igazából japó gépeket keresgéltem,az Alfa véletlenül jött képbe, meg közel is van a lakhelyemhez.Mivel egyedül utazom és sokat, így teljesen megfelelne méretileg, és azért kisebb kirándulásokra megteszi a családnak is, nagyobbakra meg Kappa.Ennyi pénznél egyébként nem lőném magam főbe, ha hozzá kellene nyúlni komolyabban.Igazából bízok abban, hogy nem lesznek nagy gondok, volt már Kappa JTD a seggem alatt meg itt is hajtanak páran ilyet, motorikus problémák nélkül. Nagy disznóságot nem várok, kisebbekkel megbírkózom.Az sem zavarna, ha nyomnék  az Alfába még 100-150e km-t és menne a bontóba.

Mindenesetre holnap megyek megnézem, ha lehet ki is próbálom.