ZotyaJ Creative Commons License 2012.09.25 0 0 4859

Nem értem, hogy miért nem fogjátok már fel végre, hogy minden ilyen intézkedés tovább csökkenti azok számát, akik buszra ülnek. Lehet, hogy Neked jobb az, ha kevebb az utas és kevesebbet kell dolgozni, de akkor is jó lesz, amikor behívnak megköszönök a munkádat, de a továbbiakban nincs rád szükség... Mint már írtam, nem 100 méterről szól a dolog, hanem a szemléletről. Gyalogolok ha kell, hazáig is, ezt mások is megteszik, de akkor ne számítsatok, arra jobban szükség lesz a munkátokra. Ezen gondolkozz és csak utána bírálj bármit is.

 

Attól, hogy nem panaszkodnak, még nem jelenti azt, hogy az úgy jól van. A 80-as években sem panaszkodott senki, hogy nincs a zsebében mobiltelefon és nem érhető el bármikor. Ma mi van, ugye?

A józszai összehasonlítás azért sem állja meg a helyét, mert az egyrész kevesebb embert érint, és azok a megállók nem átszállást biztosítanak. Más jellegű a probléma. De igazad van, oda is kellene még megálló.

 

Mondhatok olyan települést is ahol 1-2 kilóméterre van megálló. Ez annak idején elment, de ma már nem alternatíva. Nem is csoda, hogy fogy a vidéki lakosság. Munkalehetőség helyben nincs, a környező nagyvárosokba bejutni meg nem csak költség, hanem rengeteg idő! Nem is csoda, hogy onnan menekülnek az emberek.

 

Hidd el, nem a lustaság beszél belőlünk. Sokkal komplexebb probléma, mint azt így elsőre gondolnád.

Előzmény: picurka33 (4858)