SanyIT Creative Commons License 2012.09.24 0 0 10707

Köszönöm szépen a válaszaitokat Shiro és Babette_!

 

Azóta készült pár hangfelvétel, amin elismeri a tartozást, de úgy tudom, hogy ez nem használható ellene, mert jogtalanul készült. Ő nem tudta, hogy felveszem a beszélgetést.  Nem tudom mire megyek vele, de azt hiszem (90%), hogy megvan a TAJ száma is.  Sajnos publikus fórumokon csak azt tudom lekérdezni, hogy érvényes-e (egyébként igen, érvényes), de a hozzá tartozó nevet, címet, egyebeket nem láthatom.  Remélem tudják használni a rendőrök!

 

Visszatérve a nevére:  tudom a nevét, de mivel annyi mindenről kiderült, hogy nem úgy van, ahogy állította, hogy nem lepődnék meg, ha nem az lenne a valódi neve. Egyébként A. Tímea.

 

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy amikor megint kért 15e-et, akkor azt mondtam neki, hogy oké, de csak ha ügyvéddel iratunk erről az egészről egy papírt.  Annyira megsértődött, amiért nem bízom benne, hogy rámcsapta a telefont.  A felvétel viszont megvan. Na nem került volna ilyen sokba, igazából nevetnék rajta, mert rendkívüli dolgokat mond rajta, hihetetlen önmegsemmisítő érvelésekkel.

 

Ugyanakkor beszéltem egy volt rendőrrel, aki szerint csak kiröhögtetném magam, ha feljelentést tennék valaki ellen, aki évek óra csal ki tőlem pénzt, és a nevében sem vagyok biztos.  Szerinte nem mennének sokra a rendőrök ezzel az üggyel, és mivel kis összegről van szó (már akinek... de szerinte a fél millió az kicsi), nem is vetnének be olyan eszközöket, mint pl. a felkutatása a telefonja alapján, pedig a száma az egyetlen biztos pont.

 

Lenne valakinek valami ötlete, hogy mit lehet kezdeni a TAJ számával?  Hogyan lehet vele a személyazonossága körüli bizonytalanságot eloszlatni?

 

Előzmény: Törölt nick (10704)