November elején csinálhatnánk egy kiállítást Vásárhelyen! Van egy kis galéria, és már megbeszéltem a dolgot, de a még részleteket majd le kell zsírozni. Kb 60db A4 méretű kép fér el.
Volt már vita itt a kiállítás témában régebben, szóval pár dolgot le szeretnék fixálni.
1. Aki DAF tag, mindenki állíthat ki képet!
2. Nem lesz képértékelés! Ide fel lehet rakni véleménykérést, ha valaki nem biztos magában, mondjuk felrakja, hogy szerintetek ezt vagy azt tegyem-e ki, és akkor mi beírjuk, hogy szerintünk azt, aztán majd eldönti...
3. A4-es képeket rakunk ki, amit mindenki magának hívat elő, vagy pedig A4-be paszpartuzva kisebb képeket is lehet, ha valaki úgy gondolja. Lényeg, hogy A4-es méretben tudunk megfelelően osztozkodni. Szóval nincs olyan, hogy valaki kirak 3db A3 vagy A2 méretű képet, ezzel elvéve mások helyét, plusz a figyelmet is elvonva mások képeiről...
4. Egységes üveg keret szerintem jó lenne, úgyis az van elég sokmindenkinek, meg a keretek közül is az a legolcsóbb, plusz a galériában van 12-15db kb, szóval azzal is be tudnak nekünk segíteni.
5. A fellógatás dróttal lesz, szóval nagyon megköszönném ha lenne valakinek drótja, bár sztem ez nem egy túlságosan nagy költség, meg akasztó is jó lenne ha lenne...
6. Minimum 5-6 ember jöjjön el majd egy megbeszélt időpontban a galériába, amikor egy délután alatt felrakosgatjuk a képeket és kész. Szerintem ennyien meg tudjuk oldani, de persze legjobb lenne ha mindenki eljönne és felakasztgatná a sajátját, kevesebb lenne az egy főre jutó befektetett energia, meg jobban össze is hozná a csapatot.
7. Ha valami plusz kérdés van még, azt az október végi találkozón meg lehet beszélni, meg így általánosságban is a killítás részleteit, mert kb Október 23-án ha minden igaz lesz egy tali, szóval oda érdemes lenne mindenkinek eljönni, aki szeretne kiállítani, vagy neadjisten nem volt semmilyen talin....
A további részletek a daf facebook csoportjában. Ott szerveződik a tali is:
https://www.facebook.com/groups/dafhun/