greg96
2012.09.24
|
|
0 0
73147
|
Üdv szakik! Tegnap este 7 körül elindultam melonland szaktárshoz elhozni egy sz...rul felhegesztett sztenderét hogy rendesen jó irányba megheggeljem. Odafele egy kis telefonos kordinálás után simán kimentem bár a fagyhalál szélére kerültem. Az utolsó 50 méteren elkezdett haldokolni a gépezet :C Már tudtam hogy a szokásos probléma az úszóból kirezonálta magát a tengely faxa utángyártott úszó :D Melonnal szétkaptuk vissza toltam ha már szét van húzva fújjuk ki a fuvikat is össze aztán go . Gyönyörűen indult ment. Éjjel 11 kor elég szar érzés hogy akár gyálon is ragadhatsz holnap reggel meg iskola 30 kilóméterrel odébb :D De beröffent szépen húzott kaptam kölcsibe egy bélelt munkáskesztyűt hogy ne fagyjon le annyira a kezem :D Nagyon jó szolgálatot tett. Ellenben visszafele borzalmasan rossz volt az út. A nagykőrösin nem mehettem mert az kifele egyirányú. Nem baj mit csinál az elmebeteg csontigfagyott babettás? Hát gondol egyet és felugrik az M5 re buszsávozni :D Csodálatos élmény volt! Se autó Se semmi. Skubizom a tükröt a távolban fény de nem zavar szegény párát úgy is lenyeleztem mrt hát fáztam. Nem értek utól épségben kiértem a határúthoz is aztán üllői út. Örömmel jelentem hogy most már nem félek a felüljáróktól (fradi pálya előtti Meg a rotin lévő) bizok a mociban már csak a magassától iszonyodom . Sokkoló lenézni az üllőire namtom hány méter magasból 40 km/h tempónál. Lefele meg nekiindul valami nyaktörő sebességgel és érződik hogy a kerék gyorsabban forog mint a motor :DDe hajnali 1 körül haza is értem. Érdekes volt de kellems. Babettával szép az élet! |
|