CBNora Creative Commons License 2012.09.22 0 0 4585

Ma voltunk. Én elégedett vagyok, 4 új Heucherával jöttünk haza. Volt még egy, ami tetszett volna, de 1200 Ft körüli áron adták, azt túlzásnak találtam. Remélem, idővel lesz a Botyánszkinak is, majd akkor veszek. Ugyanott 1600 körül volt egy tő zsidócseresznye. Rablás.

Vettem egy Zanthoxylumot is, talán alatum, de ennek még utána kell nézni. Simulansnak mondták először, de szerintem az a mi meglévőnk, ez nem olyan. Az eladó sem volt biztos benne, mondta, hogy kétféle van nekik, a másik alatum, akkor ez az lesz. Állítólag télálló, de hogy nálunk is az-e, az kérdés. Egyelőre marad cserépben. Elveim ellen való, hogy ilyet megvettem, de egy Zanthoxylumot mégsem lehet otthagyni...

Voltak Limelightok és Vanille Fraise-ek, kétezervalamennyi és háromezervalamennyi körüli áron. Szépek voltak, de úgy láttam, hogy csupa meddő virágból állnak a bugák, úgyhogy a Pinky Winky az igazán nekem való, maradok annál és talán újra megpróbálom a magvetést.

A fűszernövényesnél vettünk még egy erős illatú mentát és egy Agastache rupestrist (egy van, de néhány tönkrement, jól jött a pótlás) és virághagymákat magunknak és anyósomnak. A hagymák semmi különösek.

Persze hogy neked hogy tetszene, azt nem tudom.

Előzmény: agicza (4584)