Octi19 Creative Commons License 2012.09.19 0 0 583

Nekem 710-es Lumiám van. Pont most nézegetek egy L900-ast a Vaterán, de kértem az eladótól a készülékről képet, erre nem kizárt a nyomi :-S ...pedig még így is érdekelt volna, de mire megírtam volna neki, addigra tiltóra rakott!

Ezt javaslom, ugyan T-s, de ha jól tudom akkor dominós, tehát nem fogják letiltani. Még a minimál árat is megéri, de szerintem 5-10 ezerrel alatta is elvihető, meg kellene kérni... de kizárt... az Ő baja.

Elég jól fog esni az áruk, mert a karácsonyi szezonra érkeznek a WP-8 telefonok. Szerintem érdemes a Nokiánál maradni mert a Nokia által fejlesztett appok csak ezekhez elérhetők. pl free navi, közlekedés app, városnéző app, stb...

Ha viszont NOKIA telefonra vágysz, akkor lehet, hogy nem egy Lumia a megfelelő neked. Nem ez a leghasználhatóbb Nokia, de szerintem a legjobb WP platformos készülékek!

...és ez a nem mindegy!

Ez NEM egy Nokia!!!!!!!

Ez egy Nokia által gyártott és támogatott Windows Phone készülék!

Azt, hogy mire lesz képesek valójában a WP-8-as Lumia 920 és a társai, csak akkor tudjuk majd meg biztosan, ha kijön és kipróbálhatjuk.  A BT hiányosságai szinte az egyetlen olyan dolog amiért az elvetemült fikázók bántják a Lumiát, ezért nagy ziccer lenne ha nem tették volna vissza az adatforgalom lehetőségét.

Előzmény: roomi (582)