Cipurró
2012.09.14
|
|
0 0
75064
|
Bérfőzdében most is várni kell.
Azt a pálinkát,amit emlegetsz,na azt szokták kerítésszaggatónak,meg gugolósnak hívni.Egyébként tényleg megerjed élesztő nélkül is,de azok az élesztők,annál az alkoholszázaléknál ahol a fajélesztők még vígan "erjesztenek",már rég kidöglenek.Ergo marad benne cukor,ergo kevesebb lesz a pálinkád.Azok az öregek azért mondták,mert nekik is olyanok mondták,akiknek fingjuk nem volt az erjedésről.Szerinted el tudták volna mondani azok az öregek,hogy pontosan mi és miért történik a "forráskor"?Dehogy tudták volna.Itták az utópárlatos,savanyú,52%-os lőréket.Úgy gondolom bármely jelenlegi fórumtárs pálinkája röhögve alázná azokat az élesztőmentes-rohadt gyümölcsből-hónapokig vashordókban tárolt "pálinkákat".
Üdv |
Előzmény: Kidd 58 (75025)
|
|