bajusz40 Creative Commons License 2012.09.10 0 0 863

A ferfinek fontos, hogy ö legyen a csaladban a vezetö szerepben. Persze ezt nem ugy kell elkepzelni, hogy mindenkinek kuss. A ferfiak is szeretik, ha megdicserik öket, kulsejük, munkajuk miatt, vagy föleg ha büszke lehet a feleségére, barátnöjere. Es nem csak azert, mert jaj de jo nö, hanem barmi egyebert.

A ferfinek fontos, hogy normalisan el tudja latni a családját, es hosszu tavon nem jo, ha a feleseg többet keres, netan csak ö dolgozik. Ez utobbi a legrosszabb. Mondjuk az sem joi, ha a nö nem dolgozik, szerintem a legszebb, legcsinosabb es legjobb kisugárzasu nök mind dolgoznak. 

Mondhatnam a klasszikus mondokát, hogy a feleseg legyen "kurva", legyen jo anya es haziasszony egyben. Adjon magára, legyen igenyes amiben csak lehet, a ferfi azt erezze, hogy bazz, ezt a nöt meg kell tartani, ha kell, kuzdeni is akar érte. Ne legyen az a rossz, besturkult elet, legyen mindig valami izgalom. Ez kell egy ferfinek! (megjegyzem, a nönek is). Hogy mi ez az izgalom, ez  mindenkinel mas, vermerseklet szerint. Ezt nem reszleteznem.

Nem árt, ha a nö sprtol valamit. Elsösorban nem is az egeszseg es a jobb kulsö miatt, hanem mert aki sportol, annak jobb lesz a belsö vilaga, vagyis a kisugárzása, ami a legfontosabb, es ez nem szépség fuggö. Legyenek a nönek barátai, legyen valami "magánelete" is a párján kivul. Ne legyen egy begubozott szurke egér.

Röviden összefoglalva: a nö legyen nöies, legyen ragaszkodo, bujos, kedves, adjon magara, legyen jo kisugarzasa. Ez utobbi a legfontosabb, es a legbonyolultabb is persze. Egy kellemes kisugárzásu nö mellett a ferfi, igazán férfi lesz (lehet).

Előzmény: Törölt nick (860)