Shebelle Creative Commons License 2012.09.07 0 0 5559

Huu irtam egy csomót és eluszott az egész :(

2004ben az OttoTibiPisti banknál majd 2006ban a KarcsiAndHilda banknál igenis tudtam a szlovákiai címemre  személyivel ill.utlevéllel számlát nyitni, nem tudom hogy bizoníthatnám ezt neked.Csaupán szóban megkérdezték miért akarok. DE gondolj arra, hogy az a sok szlov.magyar aki rendszeresen ingázik v.ingázott a Suzuki, Nokia, Audi, Mercedes és más stb. helyekre dolgozni, azok mind igy nyitottak számlát, hisz egyikkük se lakott M-on,meg nálunk nincs lakcímkártya sem, csak személyi. Szóval, ha valamit nem tudsz, az még nem biztos, hogy nem is létezik.

Egyik barátnőm Olaszban él a férjével, viszont Nizzában dolgozik bárosként, neki is elég volt az olasz cim a Francia banknál...., nyilván bankja válogatja.

Online bankszámlanyitás is van, amiről tudok: az aláb felsorolt országok(tapasztalat+ismerős révén), itt is függ a banktól természetesen, de létezik!

Megtanultam hogy ha valamit nem kérek, az alapból nincs is, de ha rákérdez az ember, hogy én ilyen és ilyen feltételekkel tudnék és szeretném igénybe venni a szolgáltatásokat, ott az esetek többségében pozitív a visszajelzés.S máris zsembenben az igen. Hisz ők vannak értünk, és nem fordítva, magyarán vevő az úr. Nyilván nem szeretik, többletmunkát okoz stb. , de ha nekik adom a pénzem, akkor kérek is cserébe valamit. Aki meg elutasít, azért meg nem kár.

Sok sikert!