Ency85 Creative Commons License 2012.09.07 0 0 44345

Sziasztok!

Chili nagyon szépséges kutyus:)

Kókusznak is hosszúra szeretném a szőrét, csak a buksiján vagyok tanácstalan... ugye ő még csak 6 hónapos, és tapasztalgatom az egészet :)

eddig csak ritkítgatva volt a pofiján,homlokán, de most utoljára annyira megnőtt, hogy kértem a kozmetikust, hogy vágja ilyen tüsis-fiúsra a haját:) de most annyira nem tetszik, főleg, hogy láttam Chilit és a kis copfját:) szerencsére baromi gyorsan nő neki, csak a köztes állapotot kell valahogy kihúzni:) és így, hogy fel van gumizva Chili "haja", így is kivágjátok közvetlen a szeménél a szőrt?

Ma jön meg este az első pulcsink, nagyon izgulok már, mi lesz a reakció:) Biztos, hogy kutyafüggő! Kókusz pl utál vízes lenni,így esőben olyan gyorsan elintézi a kötelező köreit, hogy ihajj:) meg minden reggel 5 után megyünk szaladgálni vele, és most, hogy csípősebbek a hajnalok, úgy néz ki, hogy jobban pörög, de sokkal kevesebbet akar kint lenni:) eddig nem volt gond a szőrével, nem zavarta, ugyanolyan aktív volt, de majd meglátjuk :) Mint már írtam, napi3x fésülöm, és szerencsére szereti is:) persze megfelelő jutalomfalat ellenében :)))

ilyen lett: