Törölt nick Creative Commons License 2012.09.04 0 0 45908

Nem tudom, hogy ez a 6222AA jelű milyen kapcsolóval rendelkezik, azt nem tudtam kipróbálni. Szerintem ez 1 sebességes, sok adatot nem találtam eddig a gépről, így a nyomatékát sem tudom. 

A polcon volt mellette egy másik gép is, ugyanilyen de más tipusszámú volt, az 17 ezerbe került. 

Először azt az ártáblát láttam meg, majd a polc föltt egy reklámtáblán a 10.000-es árat ezért odahívtam az eladót, hogy most melyik az igaz. Így egy kicsit belemélyedtem ebbe a gép elemzésébe. 

A számítógépben is ellenőrite, tényleg 10.000 volt a 6222AA gép ára. Aztán kiderült, hogy az alsó árcédula a másik gépre vonatkozik, de az elektronikus ártáblán ugye nincs rajta a tipusszám csak az hogy vezetékes csavarozó. A polcon meg egymás mellett a teljesen egyforma dobozokban a 2 különfajta gép, csak a tipusszámuk volt más. Még a piktogrammok is ugyanazokat a paramétereket hozták, így nem derült ki, hogy a tipusszámon kívül mi a különbség a 2 gép között.

Direkt megkérdeztem, hogy meddig tart az akcióban ez a gép, azt mondták, hogy 11.-ig. Azt viszont nem tudom, hogy más áruházban is akcióban van vagy nem.

A bosh ipari csvarhúzó gépeket használjuk a melóhelyen nagyon sok van belülük, de a legtöbb gép ugyanezt az elakadást produkálja amit t is említesz. Úgy látszik ez nem egyedi hiba.

Köszi, hogy felhívtad a figyelmem erre a túlpörgésre, majd én is jobban fogok figyelni ilyen gép vásárlásakor erre, mert ez nekem sem tetszene.

Előzmény: spapda (45906)