Berlusz Móni Creative Commons License 2012.08.28 0 0 403677

Csak a kommenteket, kedves csekelyke, csak a kommenteket....! :-DDD

Egyelőre még nincs sok.

Ízelítőül egy részlet:

protézisesh 2012.08.28. 13:09:57

....

Ez, amit itt összeokádtál, ez tipikusan az a "libsi" meg "elempés" tempó, amitől herótja van mindenkinek, aki a romkocsmákon kívül éli az életét. Egyenlőségjelet tenni az "ok nélkül karóval agyonverte" és a "tilosban parkolt" közé olyan fokú aránytévesztést mutat, ami csak a belső budai kerületekben szokott előfordulni (és itt a belbudait nyugodtan veheted szitokszónak).

Igen, magamat is mentem, amikor azt mondom, hogy nekem VAN veszteni valóm, ezért (főleg egyedül) nem megyek neki a hatalomnak. Viszont a megélhetésemet továbbra is munkával próbálom biztosítani, nem lopással, nem erőszakkal. Emellett betartom a társadalom normáit (amelyek közé az a norma is beletartozik, hogy átmegyek a sárgán és a megengedett + 10kmh-val "gyors"hajtok). Nem szarok az udvaromra, tiszta ruhában járok, tisztán járatom a gyerekeimet, lenyírom a füvet a portámon és nem zajongok-hőzöngök ha az én fajtám közé bekeveredik egy-két kisebbségi.

Na most fordítsd ezt vissza, és nézd meg, hogy a cigók ugyanígy viselkednek-e? A szomorú az ráadásul, hogy a cigányok annak ellenére sem tudtak/akartak kimozdulni a mélyszegénységből, hogy hány milliárdot fordítottunk erre a célra az utóbbi 20 évben. Illetve tetszik-nemtetszik, a sztereotipiáknak bizony van alapja. (fukszoscigó, mercivel a segélyért, százgyerek, tarháló-hangoskodó ckurva, vasazás-bodzázás, lopás-rablás-erőszak...)

Előzmény: csekelyke (403676)