Caitlin Creative Commons License 2012.08.23 0 0 6854

Frankhegy utcát kerüljétek el de nagy ívben. Idióta emberek és egy olyan lakásszövetkezet akik nyilvánvalóan csalnak, lopnak és még hazudnak is. A szemünkbe. A zemberek meg beveszik és bólogatnak hozzá. 68nm-re több, mint 10e ft a közös költség. Lepukkant a ház, nincs tisztaság és normális lépcsőház. Ez 5 év keserű tapasztalata.

A Törökugrató utca egyik része -ami nem lakásszövetkezet, mint az 1-6- viszont szuperjó :) Ez pedig 20 év tapasztalata. 

Másfélszobásnál figyeljetek oda, h a törökugrató 26-ban (és minden utca legszélső házában) a másfelesek vannak a legszélén. A fűtés majd 3x-a a normálnak. Mi 2005-ben 18 fokba vittük haza az újszülött kölkünket novemberben. Nem mesélem el az  áramszámlát arra a télre (kiegészítő fűtés ugyebár). Pedig minden radiátor totál fel volt csavarva.

De ez csak a legszélső lakásokra érvényes! 

Másfélszobás 2 gyerekkel elég horror, a kisszoba a maga 5.5 nm-ével kicsi lesz még emeletes ággyal is, de gondolom nem jókedvetekből nem néztek nagyobbat.

Ami fontos még: vagy legyen új szigetelés vagy legyenek új ablakok. Ezek nélkül ingetek gatyátok rá fog menni a téli hónapokra. 

Ami még érdekes: a ltp alján a törökugrató utcáig építette az egyik csapat (valamelyik ÁÉV), a Törökugratót és fölötte viszont a másik (a másik a Győri Építő volt ha jól emlékszem). tehát a két rész között van kkomoly alaprajzbeli eltérés! 

 

Előzmény: Lucky09 (6836)