Én azt figyeltem meg hogy álltalában ha nyáron melegben lett beépítve az ajtó akkor télen szólnak hogy állítani kell rajta. és fordítva, téli ajtónál tavasszal.
szerencsére a mai anygaok már nem olyanok mint a régiek, a rétegragasztott anyagokkal kevesebb a gond, a 3D pántokhoz elég egy akkus fúrót bit készletet, és egy imbusz kulcsot vinni.
Az ablak beállítással még kevesebb gond van.
a Roto, vagy GU vasalatok pici ráfordítással javíthatók.
Mondjuk én pl, nyílós ablakra jobb szeretek 3D ajtópántot rakni mert az jobban funkcionál.
és tényleg elég hozzá a 4mm-es imbusz kulcs.
Persze olyan is van, hogy a gazda azt mondja: nem hív ki mert látta hogy én hogy csináltam és beállítja ő maga. ez vagy sikerül vagy nem.
álltalában nem. ilyenkor az okosabbja mégis csak szól. de van kivétel aki szögel, vagy csavaroz.. aztán a feleség megunja és szól, hisz garanciás az ajtó.
persze garanciás, de csak addig amig a kontár bele nem nyúlt, volt már olyan is hogy hatalmas csavarokat belehajtotta a tokba és bele is törte, majd kihívott és amikor azt mondtam hogy ez innentől nem garanciás lázongani kezdett, és szakértővel fenyegetőzött, ilyenkor elég volt a elkészüléskor készített képet megmutatni