Sborisz Creative Commons License 2012.08.21 0 0 23888

Sziasztok!

Megvannak a szállások,Kuredun nem volt hely így SUN-ra megyünk: 1 hét Filitheyo+1 hét SUN

:(

Amit nem értek: Kuredu Beach Bungalo és Garden bungi-foglalásnál azt kaptuk 2-3 irodától is: csak lekérésre van hely, majd 2 nap elteltével közölték; hely nincs!

( már maga szó jelentése sem világos: csak lekérésre van hely= tehát ha lekérem akkor van hely!!de mégsincs)

Csak a drágább Beach Villába lenne ami 700 Euróval kerülne többe. ( ez pont egy hétre az All-In ára 2 főnek---a két villa közt van kb. 5 méter távolság és 4m2 /enyhe barokkos túlzással---szóval számítanak a mocskos anyagiak!! :O)

Szóval maradtunk SUN-nál( mint végső tartalék---ma délelőtt olvastam bele a fórumokba, mint egy menekülési lehetőségként, és ha nincs meg a repjegy, akkor már dobom is a Maldív szigeteket mint utazási célpontot!!

( nem szeretem ha sarokba szorítanak;)   )

Nem akarom a költségeket engedni elszállni, pláne nem a szállás részét: hülye megrögzött beidegződés; de a szállás nekem csak éjszakára kell !!

(simán elhálnék a homokos parton is; de bármilyen fakultatívra elmegyek vagy lebúvárkodom a két szállás közti különbözetet vagy le-all-inezem, le-utolsó-esti-vacsizom, ha a dolog megéri)

:)

" ésszerű határokon belül :-D (ami persze mindenkinek máshol van) - egy maldív nyaraláson nem érdemes spórolni..."--nekem a szállás a gordiusi-csomó!!

:))

Szóval én így szeretem az RTL-Klubot!!

 

Előzmény: Tojglius (23887)