igria Creative Commons License 2012.08.20 0 0 67

Nagy gondban vagyok az egyik cicámmal. Komolyan beteg lett, de nem tudok mit tenni, félvad kerti cica, nem szállítható, és ha kihívom a dokit, lehet hogy a cica épp nincs itt, de ha összeügyeskedem is, hogy elől legyen, akkor is, elszalad, ha meglátja a dokit. Nem lehet neki pl. szemcseppet ilyesmit beadni, fürdetni semmiképp, állandóan résen van, és mivel most nem eszik, tablettát se tudom, hogyan adhatnék be neki. Most már egy hete is van, hogy nem eszik, csak egy kis vizet nyal, és semmi mást, odamegy a tálhoz beleszagol, de nem eszik, azt sem amit azelőtt imádott.

Szeme, orra folyik, a bal szeme, és a szőre csimbókos, mint az irhabunda. Sír, jön, de mégsem engedi, hogy bármit segítsek, kamillatát csináltam, nem nyal bele, szemét letörölni nem tudom.
Megvizsgálni persze végképp nem tudja a doki, ki se jött. Igaz, péntek késő délután szántam rá magam, hogy telefonáljak neki, de az írtak miatt hezitáltam, mert..ha kijön is..
A másik cica, akivel testi lelki jóbarátok, most kerüli, vagy ő nem engedi közel, nem tudom, de jobb is, nehogy elkapja tőle a nem tudom, mit.  Meddig lehet egy civa evés nélkül? Nem tudom, van-e valakinek valami ötlete, hogy mit tehetnék, mi a baja.?