Törölt nick Creative Commons License 2012.08.19 0 0 45567

Az einhell gépek elég szarok, gagyi kínai minőség mind, nemcsak a kék sorozat hanem a piros is.

Nekem elég sok einehell gépem van, de mindegyikkel volt probléma a vásárlás után a szalagfűrész kivételével. Amit garira vettem az nem zavart ha megdöglött, ment a szervízbe, megcsinálták. Én ezt az einhell forgácselszívót vettem meg : http://szerszamkell.hu/einhell_por__es_forgacselszivo_550w__65l__rt_ve550_961

Pár óra üzem után szépen beállt a motor csapágya mivel nem volt benne zsír. Gariban megcsinálták ezt is, azóta jó. A teljesítményével és az elszívási képességével meg vagyok elégedve. A hangja sem nagy, bármelyik gpem hangosabb nála.

Szóval azért nem kell félni annyira az einhell cuccoktól, csak arra kell odafigyelni nagyon hogy a garanciát érvényesíteni is tudd, tehát nem mind1, hogy hol veszed meg. A nagy áruházak nem szarakszanak a garival, vagy azonnal cserélik, vagy küldik szervízbe, míg ha a neten veszed meg vagy egy isten hátamögötti barkácsboltban akkor sajnos neked fel elvinned pestre a márkaszervízbe garis javításra.

Egyébként az elmúlt 1-2 évben elég sok gépet vettem, kivétel nélkül mind zsírhiányban szenvedett. Elég sűrün előfordul, hogy a gyári porvédős csapágyban sincs csak max egy gyufafejnyi zsír ami édes kevés.

Előzmény: jeromos79 (45564)