Törölt nick Creative Commons License 2012.08.19 0 0 416

Halihó mindenkinek,

Tapasztalatok a Csigavérről

 

Az elméleti órák viszonylag korrektek voltak.

 

50 gyak. órával 172.000-be került a jogosítványom az én tapasztalatlanságommal, mert már nem így csinálnám,

Igen ám, de szerintem 20 000 „jatt” nélkül még mindig nézném Gyula úr savanyú képét. Mert az első bukásomba vastagon benne volt a keze, azért mert nem adtam semmi kencét. Ezt azért gondolom, mert a vizsga előtt fel alá járkált és eltűnt, biztos szólt vén fasz vizsgabiztosnak…hogy ne….tehát 2*11000 forgalmi vizsgadíj.

A jatt sorsát nem tudom, mert vizsga után a híres neves kispesti hatóságtól elment. Lehet eltette az összeset, bevallom idegesít, de ha nem adom oda soha nem lesz jogsim. De ő azzal kábított, hogy megpróbáljuk a vizsgabiztost? Most vagy az övé lett minden vagy a vizsgabiztos is kapott. De már a vizsgán érdektelenek voltak a jatt után.

Én ezt úgy fogalmaztam meg ők nyertes helyzetbe vannak, pótóra az is jó, kence még jobb, de mi „ő felsége vevők” mi vesztesek vagyunk, mert nem szólt semmit a vizsga opcióról.

ALAPTANÁCSOM: A GYAKORLATNÁL MAGADBA BÍZZ.

Ugyan te fizetsz, csak hogy félrevezetnek, hogy „még kell óra”. Annyival nem fogsz jobban menni, mert a rutin hozza meg az eredményt, csak nekik nem ez az érdekük….önbizalomromboló népség…

Gyula nevű oktatónál (Csigavér) volt ez, hogy „még kell óra” csak nem nagyon törte össze magát, hogy fejlődjön a dolog, mindig az egyszerű és egyfajta dolgokat gyakorolta, a vizsgán meg jött a pofára esés. Még nekem kellett szólni, hogy esetleg gyakoroljunk mást is.

 

2 oktatónál voltam: Mindegyik oktatónak meg van a maga trükkje, ez egy trükkös szakma.

 

Ez nem riogatás, csak erre lehet számítani. Én se akartam elhinni.