Marina Part Alapítvány Creative Commons License 2012.08.19 0 0 998
Minden mesenek van tanulsaga, jelen esetben a rossz uzemeltetes es konyveles mar el is bukott. Erdekes modon valamennyi tarsashaz SZB-je tamogatasaval tortent a kitessekelesuk a Marina Partrol. Talan ez az oka, hogy most mar a szamvizsgalo bizottsagok tagjait is tamadjak itt senkik, mert az a valaki, akinek neve is van.

Folytatva a hazugsagaira a valaszokat.

Nincs kozgyulesi felhatalmazas nelkul megkotott kompenzacios szerzodes.
Nincs hivatalos, ala nem irt tarsashazi merleg.
Egy kozhasznusagi jelentese hianyzik az alapitvanynak mindossze. Ennek az oka, hogy azt el kell fogadnia a kuratoriumnak, amelyik jelenleg bejegyzes alatt all.
A kozos kepviselet delegalasa kozgyulesi dontesen alapul.
Torvenyes hataridoig a kirugott konyveles miatt nem hivtuk ossze a kozgyulest, tehat ezt a hibat reparaltuk. Szeptemberben lesz kozgyules.

Es amit ir, akkor lesz - talan - hiteles, ha szepen odairja a valodi nevet. Ugyanis akkortol felel mindazert, amit allit. Addig csak egy nevtelen senki mocskolodasarol van szo, akinek faj, hogy az uzemeltetes es a konyveles repult, mert nem a lakok erdekeben dolgoztak, hanem a sajat zsebukre. Es faj, hogy szeptemberben a lakok fognak valasztani uj kozos kepviselot, uj uzemeltetot es uj konyvelot, es nem lehet megcsinalni azt, amit a gozsduban csinaltak, ahol masfel ev alatt 22 milliot vettek ki a kasszabol a kozos kepviselet engedelye nelkul.

Ja es a "publikus" email cime egy hazugsag, talan meg ocsmanyabb dolog mas neveben irni, mint nevtelenul, ez teljes mertekben bizonyitja az on gerincesseget.

Hiaba kapaloztok, az uzemeltetes bukott a Marina Parton, es ezt szemelyesen ufomiska sem fogja visszahozni. Majd szeptemberben szepen megvalasztjuk az uj kozos kepviseletet, az uj uzemeltetest, az uj konyvelest, es onnantol nyugalom lesz.

Udvozlettel:

Mezo Andras
Előzmény: Törölt nick (996)