Astrojan Creative Commons License 2012.08.17 0 0 634
"..baromi erős feszültségek vannak benne. Ha bármely picit megpöckölnéd a golyót, akkor az a deformáció sokkal hamarabb csillapodna le, mintha nem lenne a golyó a traktorok között."

Nem nagyon tudlak kovetni, ha a golyo nincs a traktorok kozott, akkor a benne levo nulla deformacio nulla ido alatt csillapodik le. Ennel hamarabb hogyan tudna csillapodni a feszultseg alatt levo golyo ?


631, "Igen ám, de a gravitációs erő csak vonzó lehet"

Hat ezt meg honnan vetted? Hiaba beszelek itt evek ota? A gravitacios ero eppencsak vonzo NEM lehet, mert a Holdat nem rugok vagy kotelek tartjak foldkoruli palyan, nincs ra mechanimus ami a vonzast megmagyarazna.

A nyomo gravitacio ad egy mechanizmust es a nyomo reszecske a Te altalad emlitett 2-es spinu tomegnelkuli, nagysebessegu graviton, energiareszecske.

630, "Nagyon picik a részecskék tömegei, ezért nem léphet fel jelentős kölcsönhatás."

Semmi koze a reszecskek tomegehez, a tomegnelkuli graviton energiareszecske nyomja a protonban keringo graviton-toltes paros energiareszecsket. A graviton nem a tomeget latja mert az emberi, makroszkopikus fogalom, ő csak a keringo energiareszecskeket latja.

A gravitonnak nulla tomege van, a keringo rendszernek meg tehetetlensege van. Ehhez rendeljuk mi hozza a tomeg fogalmat. Mondom mi, emberek.


Előzmény: Aurora04 (626)