borzassün Creative Commons License 2012.08.16 0 0 151

Csak írom 3 diplomám van és egy nemzetközi akadémiai végzettségem. Már kb 2 éve nem találok melót . Nem igazán akarnék messze menni sem az országban,sem országon kívűlre dolgozni a lakhelyemtől,de ha ez így megy akkor sajnos nem éppen kamasz koromat is félretéve kénytelen leszek.

 

Érden vagy túlképzett vagyok, vagy ha esetleg jó is lenne sajnos nem OKJ-s tanfolyamom van, hanem 1 főiskolai és egy egyetemi diplomám. A munkaadóknak az nem igen jelent sokat. A mai világban sajnos Érden az előljáróságtól terjedő agyi betegségből eredően a még magát munkaadónak nevező is sok esetben ugyan úgy,mint a helyi kegyúri vezetők iskolázotlanak és kissé fixírozza őket az a dolog, hogy egy beosztottjuk esetleg magasabb képesítéssel rendelkezne,vagy tudásilag felül múlná.

 

A tma-nál meg ne remélj sokat,maga is egy elvakult beképzelt ember,aki mint egy hajbókoló kacsa a felső törpecsutinak hajlongva képes csak megtartani ezt az állását még 2 évig talán aztán tudja, hogy neki is vége,mint a botnak.

 

Ajánlom a környező településeket,Bp.-et ha esetleg még nem a közeljövőre tervezed a munkavégzésed végét és talán! a nyugdíjat is szeretnéd megérni.

Előzmény: JKB79 (149)