Köszi a szervezést, már sokadik játékom csodacsapatosban és most is nagyon szuper volt!
Nagyon jól lettek kitalálva a szabályok és a versenyzők értékeinek megállapítása gondolom nem kis munka lehetett :)
Elég sokat kombinálgattam én is az olimpia előtt, ki kerüljön be, ki maradjon ki...voltak jópáran, akik sehogy sem fértek be értéküknél fogva...szerencsére elég jól sikerült végül dönteni :) Vancouver is összejött 2 éve, de magyar versenyzőkkel csak izgalmasabb a dolog :)
Már délelőtt írni akartam, csak pont akkor pötyögted fel a táblázatokat és nem akartam közéjük rondítani...akkor gondolkoztam el azon is, hogy mekkora pontértéket lehetett volna max. kihozni az egészből....és tessék, mire újból benézek, megvan a Dream Team is :) Köszi még1x a nagyon jó táblázatokat!!
Gratu mindenkinek, nagyon kiélezett volt a küzdelem, igazi szakértő gárda gyűlt itt össze, nem gondoltam volna, hogy ilyen pontgazdag csapatok állnak fel, mert nem mindig volt ez így korábban...persze ehhez kellettek a kiváló magyar sportolók is, szerencsére nagyon sokan teljesítettek remekül, így a választék is nagyobb volt :)