manhattani Creative Commons License 2012.08.12 0 0 418

Egyszer nekem is volt egy kalandom egy Népszabadságos újságírónővel. Vagy a BNV-n, vagy valami más, elektronikai kiállításon álltam az Ericsson standján, és a nő megkérdezte, hogy adnék-e interjút. Mondtam, rendben, de megjelenés előtt látni akarom, féltem, hogy valami hülyeséget írnak és a cégemnél meg jól legorombítanak érte. A nő mondta, hogy ő csak jót ír és erre semmi szükség.

 

Elmeséltem neki, hogy épp náluk jelent meg az akkor divatos zsákutca műszaki fejlesztésről a cikk, a fejlesztés a Berendezés Orientált Áramkör, vagy BOÁK volt, ők meg azt írták, hogy itt az új fejlesztés, a BOA. (Annak van értelme, mint a Hippodromnak.)

 

Meg mondtam még neki néhány megjelent marhaságot. A nő közölte, hogy majd holnap jön interjúztatni, de többet nem láttam. Ez számomra jó megoldás volt, mert a cégnél nem tudták meg, hogy majdnem meginterjúztattak.

 

Azt gondolom, hogy az újságokat azért írják, hogy megírják benne, hogy Orbán, illetőleg Gyurcsány mekkora szemét, de ha csak ez lenne, nagyon kilógna a lóláb, ezért tesznek mellé kis/nagy színeseket is. A "brit tudósok" felfedezése szerintem kacsa vagy elferdített hír. Azt legalább illene megírni, hogy hol kutatnak azok a brit tudósok, a Brit Királyi Akadémián, vagy a Whiskas macskatápszergyár laborjában...